Sadaqa Jariyah | Duurzame liefdadigheid | صدقة الجارية

DOEL BEHAALD! ALHAMDOELILAH!

Project Ramadan 2022: Twee waterputten voor behoeftigen in Tsjaad, Afrika.

Het is alhamdoelilah gelukt om voldoende in te zamelen voor het aanleggen van TWEE waterputten! Taqabal’Allah mina wa minkoem!

Een van de drie zaken waar eenieder een beloning voor zal blijven ontvangen zijn de duurzame liefdadigheden. Oftewel Sadaqa Jariyah | صدقة الجارية.

Instituut Ibn Batouta wilt graag samen met haar community hier actie op ondernemen en een waterput laten bouwen. In naam van ons allen, ten behoeve van velen Insha Allah.

Door het aanleggen van de waterput zorgen wij er voor dat komende jaren mensen, dieren en planten toegang zullen hebben tot een waterbron. Insha Allah!

En het mooie is, iedere keer dat er iemand gebruik maakt van onze liefdadigheid zullen wij allen de beloning ontvangen. Of we nou aan het werk zijn, in de schoolbanken zitten of op vakantie zijn. Hoe mooi is dat!

Na het behalen van het benodigde bedrag a €1.250,-  per waterput zal de bouw binnen zes maanden worden voltooid en krijgen wij beeldmateriaal van het proces en het eindresultaat. Met de naam van het instituut voor de herkenbaarheid. Deze beelden delen wij uiteraard met de leerlingen en met jullie.

Doneren is NIET meer mogelijk.

De donaties twv €2500 zijn bij stichting Basierah terecht gekomen, zodat wij straks als community Insha Allah kunnen profiteren van onze sadaqa. En op locatie men kan profiteren van onze sadaqa jariyah.